Політика конфіденційності

Реєструючись на сайті Друкарні https://newmedia.ua або сайті https://shop.newmedia.ua (далі — Сайт), ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних (далі — Згода) відповідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Прийняттям даної Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних на наступних умовах.

  • Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  • Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім’я, номери контактних телефонів, адреси електронної пошти та інші анкетні дані.
  • Метою обробки персональних даних є виконання замовлення, яке було зроблено Замовником на сайті.
  • Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.
  • Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Замовника, якщо це пов’язано з обробкою або доставкою його замовлення. Наприклад, передача Ваших даних кур’єру для доставки товару.
  • Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.
  • Згода може бути відкликана Замовником шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу: а[email protected]
Cookies

Коли ви використовуєте цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою Політикою конфіденційності та Умовами користування сайтом. Погодитися