ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Реєструючись на сайті Друкарні https://newmedia.ua (далі — Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі — Згода) відповідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Прийняттям даної Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних на наступних умовах.

  1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім’я; номери контактних телефонів, адреси електронної пошти та інші анкетні дані.
  3. Метою обробки персональних даних є виконання замовлення, яке було зроблено Замовником на сайті.
  4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.
  5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Замовника, якщо це пов’язано з обробкою або доставкою його замовлення. Наприклад, передача Ваших даних кур’єру для доставки товару.
  6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.
  7. Згода може бути відкликана Замовником шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу: [email protected]
  8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даної Згоди.